Els en Rob uit Haarlem

Wij wilden het toilet van ons huis laten renoveren; het was verouderd en zag er niet meer uit.Via internet zijn wij toen in aanraking gekomen met Multihands. Toen eigenaar Djono bij ons kwam kijken viel ons direct op hoe serieus hij zijn zaken opnam. Bovendien leek ons dat hij zeer vakbekwaam en heel aangenaam in de omgang was. Ons gevoel bleek volkomen juist!Na een gedegen offerte hebben wij opdracht gegeven voor de klus. Daar hebben wij beslist geen spijt van gehad.Djono werkt heel netjes en is zeer oplossingsgericht. In zijn netwerk heeft hij vakbekwame mensen, zoals stucadoors, die ook prima werk leveren. Het resultaat mocht er zijn. Een schitterend en luxe afgewerkt toilet, dat onze verwachtingen overtrof. Dit resultaat gaf ons zo veel vertrouwen in de kennis en kunde van Djono dat wij hem hebben gevraagd ook andere werkzaamheden in ons huis uit te voeren, zoals het aanbrengen van isolatieglas en het vervangen van hang- en sluitwerk. Ook hierover zijn we zeer tevreden. Kortom: Multihands is een echte aanrader voor al uw kluswerk!

Rob uit Heemstede

Multihands heeft ondertussen meerdere klussen voor mij gedaan. Van wat simpele schilderklussen tot het bouwen van een dakkapel. Djono vraagt door tot hij precies weet wat de klant wil. Hiermee weet hij wat er precies moet gebeuren maar belangrijker ook precies wat de klant van hem verwacht. Vooraf maakt hij een duidelijke prijsopgave en geeft een reĆ«le planning af. Hierdoor kunnen er goede afspraken worden gemaakt en die worden ook prima nagekomen. Djono werkt precies en netjes tijdens het uitvoeren van het werk en het eindresultaat ziet er netjes uit. Kortom je weet precies waar je aan toe bent met Multihands.

Mary uit Haarlem

Vorig jaar zag ik Djono bij een vriendin aan het werk. Hij was met een grote klus bezig. Later zag ik dat het eindresultaat er erg goed en netjes uit zag. Toen ik niet zo lang daarna verhuisde heb ik hem gevraagd offerte te doen voor diverse klussen. Schilderen, herstelwerkzaamheden, stucwerk, muur herstellen etc. Dit heeft hij naar mijn volle tevredenheid uitgevoerd.Djono is duidelijk over wat je kunt verwachten en wat hij kan doen. Hij overlegt als dingen anders lopen dan verwacht en ook over verschillende opties. Djono werkt netjes en gedegen. Dit jaar heb ik Djono weer gevraagd om voor mij wat klussen te doen: buitenschilderwerk,binnen kleine klussen als sloten herstellen, klemmende deuren bijwerken en het herstellen van een lekkage. Ik beveel Djono graag aan bij kennissen omdat ik hem een betrouwbaar persoon vindt die netjes werk aflevert.

Herman uit Heemstede

Multihands heeft bij ons een aantal opdrachten uitgevoerd: van het voorbereiden en afwerken van onze nieuwe keuken, tot het vervangen van onze riolering en andere reparatie en onderhoudsklussen. Wat daarbij opvalt is de kwaliteit van het geleverde werk. De afwerking en het oog voor detail is prima in orde.Zeker zo belangrijk: afspraak is afspraak. Multihands doet wat ze beloofd en denkt mee in keuzes die gemaakt moeten worden. Dat geeft dat het gevoel dat een klus bij Multihands in goede handen is.

Monique uit Heemstede

Ik heb goede ervaringen met Multihands. Voor zowel kleine klussen, zoals het ophangen van schilderijen als grote klussen zoals schilderen van het huis, water- en elektra aansluitingen maken en verplaatsen.Voorafgaand krijg ik altijd een duidelijke prijsopgave en opgave van de geplande werkzaamheden. De eigenaar komt zijn afspraken na. Werkt nauwkeurig en precies. Ik raad Multihands vaak aan bij anderen omdat hij prima werk levert en zeer secuur te werk gaat. Hij loopt de kantjes er absoluut niet vanaf. Het werk is pas klaar als hij en de klant 100% tevreden zijn.

Nel uit Heemstede

Multihands heeft voor mij verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo is de voorgevel voorzien van nieuwe Keralit gevelbekleding en is alles weer mooi geschilderd. In de tuin is een  afdak gemaakt voor onze fietsen en binnen werken alle lampen en dimmers weer zoals dat zou moeten. Multihands levert kwalitatief mooi werk, gebruikt goede materialen en zorgt er voor dat het er mooi uit ziet en goed functioneert . Ook de bereikbaarheid en het vriendelijk contact maakt Multihands voor mij het bedrijf om te bellen wanneer engeklust moet worden.

contact

CONTACT

multihands

Contact

Djono Sjak-Shie
Dr. Schaepmanlaan 61 2104 VC Heemstede

T 06 144 69 313

Djono@multihands.net